Listen
Pause

O nama

Sa dugogodišnjim iskustvom u muzičkoj industriji, Skymusic je prirodni saveznik etabliranih muzičkih zvezda i talenata u usponu. Uspešno koordiniše sve ključne oblasti muzičkog stvaralaštva unutar SKYMUSIC Studios, od izdavaštva, preko licenciranja i distribucije, do monetizacije muzičkog dela. Respektabilno iskustvo u kreiranju identiteta muzičkih izdanja i pozicioniranja na digitalnim platformama, počev od naše streaming platforme E-Finity, do internacionalno prepoznatih, kao što su Spotify, Deezer, Apple Music, Amazon Music, YouTube i drugim, pruža umetnicima najkompletniju saradnju sa izdavačem. Naš tim predano radi na promociji i licenciranju muzičkih dela, uz pažljivo postupanje prema svim pravnim regulativama u zaštiti autorskog dela, što klijentima pruža potpunu sigurnost, kao nužni preduslov za potpunu slobodu umetničkog izraza svakog autora.

Naša diskografija

Naši umetnici

Najnoviji singl Nevene Božović

Svoj novi singl, Nevena je predstavila premijerno u emisiji Studio.

Najbolji DJ set na eFinity Aplikaciji

Napravite i Vi vaše omiljene playlist-e, delite ih sa prijateljima, dospite u top rang liste korisnika i pokažite svetu vaš muzički ukus. Uskoro na:
1 Gnossienne
0:31

Emisija Studio.

Čarobno- to je jedina prava rec od mene!!! 👑💎 Dva puta za redom odslusala!

s

Elena Pantelic

Emisija Studio.

Ne znam kako mi je ovo promaklo. Toliko emocija, sa sve bitom koji daje ritam, baš tamo gde treba. Toliko kristalan zvuk, klasik uz savremene elemente. Nešto što bi i omladina slušala. Predivno ❤️

e

Dunja Živković

Back to top

Kao članica SKYCORP grupacije, koncipirana na principima zapadnoevropskih booking & publishing kompanija, SKYMUSIC ENTERTAINMENT je lider u industriji zabave na prostoru jugoistočne Evrope.

Instagram

Zaprati nas