Listen
Pause

SKYMUSIC Creative Hub / SCH

[SCH] Kreativni hub najvećih profesionalaca muzičke industrije _

[SCH], sa više od 100 najtalentovanijih profesionalaca iz svih oblasti muzičke industrije, predstavlja jedinstvenu platformu za kreativni razvoj muzičkog stvaralaštva i mesto gde muzika nastaje i započinje svoje putovanje. [SCH] čini tim pažljivo odabranih producenata, kompozitora, tekstopisaca, aranžera i instrumentalista, koji svojim radnim iskustvom nižu najveće uspehe na regionalnoj muzičkoj sceni, kao i onih koji su pioniri savremenih trendova i inovativnih ideja. Uz najsavremeniju muzičku, audio i vizuelnu opremu i konstantnu podršku svih [SE] SKYMUSIC ENTERTAINMENT članica, ovaj kreativni hub predstavlja jedinstvenu muzičku kreativnu oazu stvaralaštva u ovom delu Evrope.

SKYMUSIC AUDIO PRODUCTION / SMAP

[SMAP] Snimanje, montaža i dizajn savršenih audio zapisa_

[SMAP] tim čine iskusni producenti i inženjeri zvuka iz oblasti muzičke i TV produkcije zaduženi da, uz podršku najkvalitetnije audio tehnologije, ideje pretvore u perfektan audio zapis. U modernom kompleksu SKYMUSIC Studios, koji čini šest muzičkih studija opremljenih poslednjim inovacijama studijske tehnike, obavlja se snimanje, postprodukcija, montaža i dizajn zvuka po najvišim standardima, kako muzičkih audio projekata, tako i filmskih, pozorišnih i TV formata..

SKYMUSIC PUBLISHING & DISCOGRAPHY / SPD

[SPD] Rekreiranje muzičkog biznisa_

Izdavaštvo, licenciranje, distribucija i monetizacija muzičkog dela na jednom mestu. Formiranje indentiteta muzičkog izdanja i pozicioniranje na digitalnim platformama – počev od naše streaming platforme E-Finity, do internacionalno prepoznatih, kao što su Spotify, Deezer, Apple Music, Amazon Music, YouTube i druge. Aktivno delovanje [SPD] tima u cilju promocije i licenciranja muzičkog dela, uz pažljivo postupanje prema svim pravnim regulativama u zaštiti autorskog dela, čini [SPD] veoma značajnom članicom [SE].

SKYMUSIC ARTIST MANAGMENT & BOOKINGS / SAMB

[SAMB] Svetski standard promocije muzičkih zvezda_

Dugogodišnje iskustvo u radu sa najvećim svetskim muzičkim zvezdama, među kojima su Robbie Williams, The Cure, Killers itd, stvorilo je uslove da se visoki standardi bukinga i menadžmenta u muzičkoj industriji primene i u radu sa domaćim izvođačima. Sa timom iskusnih menadžera i booking agenata, [SAMB] preuzima kompletnu brigu o kreiranju turneja i nastupa, pažljivo targetirajući opcije najpoželjnijih festivala, manifestacija i događaja. Naše usluge obuhvataju kompletan proces bookinga, kao i logistiku, ketering, foto i video snimanja, medijska praćenja, obezbeđenje i pravne i finansijske usluge.

SKYMUSIC TEHNICAL PRODUCTION / STP

[STP] Pomeramo granice između mogućeg i nemogućeg_

Kao lider u inovacijama i kreativnim tehnološkim rešenjima i lokomotiva entertainment industrije jugoistočne Evrope, [STP], na čelu sa firmom Skymusic Production, stoji iza realizacije gotovo svih najvećih događaja u regionu – od festivala i koncerata, do televizijskih formata. [STP] tim profesionalnih stručnjaka koji iza sebe ima 15 godina iskustva i više od 2500 izvedbi velikih, srednjih i malih događaja godišnje, usmeren je na potpunu realizaciju najzahtevnijih producentskih vizija – od ideje do gotovog proizvoda, konstantno pomerajući kreativne granice i postavljajući nove standarde u oblasti produkcije događaja.

SKYMUSIC EVENT PRODUCTION / SKY EVENTS

[SEP] Kreiramo strateška integrisana iskustva koja povezuju publiku sa vašim brendom_

[SEP] tim je jedan od najiskusnijih timova u organizaciji događaja u ovom delu Evrope, sa više od 2500 realizovanih događaja na godišnjem nivou, petnaestogodišnjim iskustvom, uz realizaciju najznačajnijih manifestacija i festivala u regionu, kao i brojnih korporativnih događaja. Posvećeni strateškom upravljanju projektima, planiranju i uspešnoj realizaciji događaja, SKY EVENTS ne samo da ispunjava sve tehničke zahteve i produkcijski obeležava događaj, nego autentičnim storitelingom stvara trajne, neraskidive veze između brenda i publike. Svesni važnosti reakcije i emocije tehnološki napredne publike, [SEP] tim posebnu pažnju poklanja dizajnu i produkcijskim elementima događaja, konstantno radeći na unapređivanju znanja i na inovacijama i prateći najsvežije svetske trendove.

SKYMUSIC VIDEO PRODUCTION / SVP

[SVP] Produkcija video materijala koji pričaju vašu priču_

[SVP] pruža tehničku ekspertizu i tehnološki najnapredniju opremu za snimanje svih vrsta događaja, s posebnim akcentom na muzičke, bilo da se održavaju u zatvorenim prostorima, ili na otvorenom. Višegodišnje iskustvo, stručnost i kreativno znanje stečeno radom na najvećim regionalnim muzičkim projektima – od festivala i koncerata do televizijskih formata, doprinelo je tome da [SVP] tim postane specijalizovan za proizvodnju prepoznatljivog video formata. Naši visokokvalifikovani dizajneri, videotehničari, inženjeri i reditelji pomoći će vam da vašu priču pretočite u autentičan, savremen video izraz, uz korišćenje najmodernije opreme i poslednjih inovacija u video produkciji, čime će doprineti ne samo unapređenom vizuelnom doživljaju publike na samom događaju, nego i neprikosnovenom utisku u post-video materijalima.

SKYMUSIC MARKETING & PR / SMP

[SMP] Umetnost komunikacije_

[SMP] tim zadužen je za razvoj umetničkih i marketinških strategija u cilju promocije i plasmana izvođača i muzičkih i video sadržaja. Iskustvo u radu sa najvećim imenima inostrane scene prilikom organizacije gostujućih koncertnih i festivalskih nastupa, kao i sa najeminentnijim izvođačima regiona, [SMP] je učinio jedinstvenim i prepoznatljivim saradnikom značajnih muzičkih događaja, ali i korporativnih klijenata. Sa fokusom na kompletno osmišljavanje brenda, identiteta i strategije, kao i na rukovođenju ATL/BTL kampanja, digitalnim marketingom, komunikaciji sa javnošću, koordinaciji sa predstavnicima medija, pozicioniranjem sadržaja u medijima.

SKYMUSIC SPONSORSHIPS & FUNDRAISING /SSF

[SSF] Vaš partner u izgradnji beskompromisnog umetničkog identiteta_

[SSF] tim zadužen je da, na obostrano zadovoljstvo, identifikuje i ugovori saradnju/prodaju sponzorskih prava na korišćenje imena i lika [SE] izvođača, bez ugrožavanja umetničke vizije ili senzibiliteta izvođača. Preuzimanje brige o sponzorstvima, traženje najboljih uslova i pažljivi odabir idealnog spoja brenda/sponzora sa izvođačem, u skladu sa njegovim profesionalnim afinitetima, kao i poslovnom politikom potencijalnog sponzora, je primarni cilj [SSF] tima. Ova usluga omogućava izvođačima da se bave isključivo kreativnom vizijom I umetničkim razvojem svog autorskog dela.

E – FINITY PLATFORM

[E-FINITY] Svi servisi na jednoj aplikaciji_

[E-FINITY] savremena platforma obuhvata i nudi korisnicima najrazličitije servise iz različitih domena života. U sferi entertainment industrije, [E-FINITY] korisnici će imati mogućnost da na jednoj mobilnoj aplikaciji /IOS i Android/ gledaju I slušaju audio/video sadržaje, rezervišu i kupe ulaznice za sve događaje, izvrše bezgotovinska plaćanja, prate najnovije vesti iz oblasti kulture i zabave, uživaju u društvenoj mreži posvećenoj industriji zabave, te da imaju pristup mnoštvu drugih korisnih i zabavnih sadržaja.

SKY ACADEMY / SA

[SA] Gde se praksa susreće sa teorijom_

Na čelu sa najistaknutijim imenima audio & video produkcije, Sky Akademija ima za cilj da, prvenstveno kroz praktičnu nastavu i case study slučajeve, višegodišnje iskustvo svojih eminentnih predavača prenese svima koji žele da razviju profesionalne veštine i znanja iz područja entertainment industrije. U rad su uključene sve oblasti savremene produkcije – od muzičkih audio/video formata, do produkcije za film ili TV. Bilo da se radi o osnovnoj studijskoj produkciji za manje muzičke formate, ili o radu na impozantnim projektima poput festivala, koncerata i TV emisija, [SA] polaznici prolaze kroz sva dostupna znanja i osnove u kreiranju, planiranju i izvođenju savremene produkcije  i realizacije, od koncepta, do finalnog proizvoda i menadžmenta.

SKYMYSIC STYLE & PHOTO / SSP

[SSP] Mesto susreta šoubiznisa i vrhunske umetnosti_

Unikatni portreti, editorijali i modna fotografija, autentični u svojoj viziji i izrazu – SKYMUSIC povezuje marketinško predstavljanje sa modom i prefinjenim umetničkim izrazom, predstavljajući klijente u njihovom najboljem svetlu u očima javnosti.

Back to top

Kao članica SKYCORP grupacije, koncipirana na principima zapadnoevropskih booking & publishing kompanija, SKYMUSIC ENTERTAINMENT je lider u industriji zabave na prostoru jugoistočne Evrope.

Instagram

Zaprati nas