Listen
Pause

SKYMUSIC ENTERTAINMENT [SE]

Kao članica SKYCORP grupacije, koncipirana na principima zapadnoevropskih booking & publishing kompanija, SKYMUSIC ENTERTAINMENT je lider u industriji zabave na prostoru jugoistočne Evrope. Fokusiran na kreiranje autentičnih iskustava prilagođenih senzibilitetu klijenta, [SE] pruža inovativni koncept „360 stepeni” koji obuhvata sve aspekte proizvodnje kreativnog sadržaja, od muzičke produkcije i plasiranja muzičkih i video izdanja, preko promocije, do organizacije svetskih i regionalnih koncertnih turneja, muzičkih događaja, TV formata, kao i internacionalnih festivala. Na čelu sa menadžmentom koji poseduje višedecenijsko iskustvo i izvanredne rezultate i reference u oblasti muzičke i scenske produkcije, [SE] je članica SKYCORP holdinga koji čini više od 12 kompanija, sa gotovo tri decenije uspešnog rada. 

Upravo to iskustvo u muzičkoj industriji i razumevanje procesa i izazova koje nosi šoubiznis, ključni su za postizanje najviših ciljeva kakve je sebi postavio [SE]. Prioritet kompanije je razvoj kreativnih vizija u svakoj fazi realizacije, od kreativnog procesa i planiranja, pa do konačne umetničke realizacije i pružanja nezaboravnog doživljaja publici, čime [SE] postaje prva „ključ u ruke“ platforma u modernom šoubiznisu na našim prostorima, a sve to uz beskompromisan kvalitet u svakoj fazi realizacije. [SE] je generator novih inovativnih trendova i prva, jedinstvena muzička grupacija u kojoj je moguće realizovati sve stvaralačke i izvođačke faze na jednom mestu.

Back to top

Kao članica SKYCORP grupacije, koncipirana na principima zapadnoevropskih booking & publishing kompanija, SKYMUSIC ENTERTAINMENT je lider u industriji zabave na prostoru jugoistočne Evrope.

Instagram

Zaprati nas